A technológia fejlődését nem tudod megállítani, te döntöd el, hogy mikor vágsz bele

1
Tedd magad szabaddá néhány napra

Ahhoz, hogy ki tudd próbálni az automata számlafeldolgozást, némi időre van szükség. Tervezd be, hogy te és a kollégáid mikor érnek rá kb. egy fél napra, hogy megfelelően ki tudjátok próbálni a Billcity-t.


2
Regisztrálj egy bemutatóra

Az alábbi oldalon jelezd felénk, hogy ki szeretnéd próbálni a számlafeldolgozást. Mivel a megfelő minőséget csak az ajánlott szkennereinkel tudjuk garantálni, így küldünk neked egyet a teszt idejére.


3
Egy kollégánk egyeztet időpontot veled

Mielőtt kiküldjük a szkennert, kollégánk felveszi veled a kapcsolatot telefonon és megbeszélitek, hogy mikor lenne alkalmas számotokra egy távoli bemutató.


4
Ha van kedved, nézz meg néhány videót

Javasoljuk, hogy amíg megérkezik a szkenner (2-3 nap) nézd meg a Billcity könyvelők csoport videói közül ami szimpatikus számodra.


5
Ha megérkezett a szkenner, telepítsd fel a szükséges szoftvereket

Ehhez itt találsz részletes útmutatót. Ha nem szeretnél ezzel bíbelődni, hagyd és megcsinálja majd a kollégánk távolból.


6
Távoli bemutató

A megbeszélt időpontban egy kollégánk megmutatja neked távolból a Billcity működését. Ehhez a TeamViewer programot fogjuk használni. Ha még nincs fennt a gépeden, innen tudod letölteni ingyen. Ha gondotok akadt a telepítésnél, kollégánk azt is elvégzi. Ha bármi kérdésed, nyugodtan tedd fel neki majd.


7
Teszteld a Billcity-t saját számlákkal

Miután megismertétek a számlafeldolgozás működését, tesztejlétek le néhány nap általatok könyvelt számlákon. A szkenner megérkezését követően egy hét áll rendelkezésedre a tesztelésre.​​​​​​​

Fontos, hogy próbáld ki az általatok könyvelt cégek számláin is és győződj meg róla, hogy minden úgy működik, ahogy leírtuk.


8
Rendeld meg vagy küld vissza

Ha tetszett a feldolgozás, rendeld meg a Billcity automata számlafeldolgozást és az általunk ajánlott Fujitsu fi-7140 szkennert. Amíg megérkezik az új szkennered, nálad maradhat a teszt szkenner teljesen ingyen. Így egy napot sem kell várj, hogy elkezdj élesben dolgozni.​​​​​​​

Ha nem voltál elégedett vagy megkaptad az új szkenneredet akkor kérlek csomagold vissza a teszt szkennert ugyanúgy, ahogy kaptad és küldünk egy DPD futárt a csomagért. A visszaküldés díját is mi álljuk.